2014 m. kovo 9 d., sekmadienis

Svajonių darbas: vyras kasdien valgo šokoladą ir už tai gauna pinigus

Jeigu Jūsų kas nors paklaustų, koks yra Jūsų svajonių darbas, ką atsakytumėte? Dauguma vaikinų tikriausiai įvardintų sportininko darbą, o merginos - modelio. Tačiau yra vienas darbas, kuris, tikriausiai, labai patiktų tiek vaikinams, tiek merginoms - šokolado ragautojo darbas.

Brandtui Maybury iš Londono už šokolado valgymą yra mokami pinigai. 31-erių vyras dirba Green & Black's kompanijoje ir kasdien bando įvairius naujus šokolado skonius.

Nors Maybury per dieną išbando iki 5 skirtingų šokolado skonių, tačiau grįžęs namo jis vis vien čiumpa už saldumynų. Šokoladas yra labai kaloringas maistas, todėl Maybury turi penkis kartus per savaitę eiti į sporto salę, kad atsikratytų nereikalingų kalorijų. Tačiau vien sportavimo neužtenka - vyras turi laikytis ir dietos (neskaitant šokolado).

Paklaustas, ar neatsibosta kasdien valgyti šokoladą, Maybury purto galvą ir sako, jog šokoladas yra toks maistas, kuris niekada neatsibosta, nepaisant to, jog kai kuriomis dienomis kompanijoje vyksta didžiulės ragavimo sesijos ir šokoladas yra ragaujamas po 3-4 valandas. Tokių sesijų padaugėja prieš Velykas, kuomet Maybury turi išbandyti daug šokoladinių kiaušinių bei patikrinti, ar jų forma ir dydis yra taisyklingi.

Maybury taip pat turi eksperimentuoti kurdamas naujus šokolado skonius. Žinoma, eksperimentai ne visada būna sėkmingi. Tą įrodo vienas nesėkmingiausių vyro kūrinių - tabako skonio šokoladas.

Tačiau šį darbą Maybury gavo ne taip jau lengvai. Vyrui reikėjo ištverti eilę varginančių šokolado ragavimo sesijų ir įveikti net 3000 varžovų, kurie taip pat norėjo gauti šį darbą.

Maybury teigia, jog į šį darbą įdeda labai daug pastangų ir mano, jog tai yra geriausias darbas pasaulyje.

1 komentaras: