2013 m. gruodžio 24 d., antradienis

Vyras bando surasti žmoną, ant savo automobilio vežiodamasis lentelę su savo telefono numeriu

Aleksandras Gorbunovas, gyvenantis Floridoje, paskutinius metus važinėjo ant savo galinės automobilio BMW dalies užsidėjęs geltoną užrašą, ant kurio parašyta "ieškau žmonos", o po juo parašytas Gorbunovo telefono numeris.

Vyras sako, jog jau pačią pirmą dieną sulaukė 500 SMS žinučių bei 250 skambučių, o jo telefonas nuo tokios apkrovos paprasčiausiai "numirė". Skambučių jis sulaukė ne tik iš vietinių moterų, tačiau ir iš Prancūzijos, Karibų salų, Jamaikos, Brazilijos, Šveicarijos ir netgi Suomijos.

Gorbunovas, kuris dirba mechaniku, iš Maskvos (Rusija) į JAV gyventi persikėlė prieš 4 metus. Jis teigia, jog internetinės pažintys bei kiti tradiciniai susipažinimo būdai jam tiesiog nepatinka. Aleksandras sako, jog jas jau išbandė ir dabar nori padaryti kažką pašėlusio.

Gorbunovas prisipažįsta, jog tokiu būdu ieškoti žmonos dar prieš 6 metus bandė ieškoti gimtojoje Rusijoje, tačiau sulaukė žymiai mažiau dėmesio, negu JAV.

Vyras teigia atsirenkantis moteris, o toms, kurios nori materialių dalykų, neatsako. Jeigu moteris pirmiausiai domisi jo automobiliu arba kur jis gyvena, Aleksandras jas tiesiog ignoruoja.

Nepaisant žinučių ir skambučių lavinos, Gorbunovas teigia dar nėra ėjęs į pasimatymą nei viena jam parašiusia ar paskambinusia moterimi. Tačiau vyras pabrėžia, jog jo ketinimai yra rimti.

1 komentaras: