2013 m. gruodžio 23 d., pirmadienis

15-metis šuliniuose pagauna įspūdingo dydžio žuvų (video)

Kur mėgėjai žvejai dažniausiai gaudo žuvis? Dauguma atsakys, jog ežere ar upėje, taip pat jūroje, tačiau tikriausiai neatsiras nei vieno žvejo, kuris pasakytų, jog žvejoje šulinyje. Dar daugiau - dauguma tik pasijuoktų išgirdę tokią mintį. Tačiau pasirodo, jog yra žmonių, ne tik žvejojančių šulinyje, tačiau netgi galinčių pasigirti įspūdingais laimikiais!

Pasak 15-mečio teksasiečio Kyle'o Naegeli, žvejojimas šuliniuose jam taip patinka, jog jis nuo jo tapo priklausomas, lyg nuo narkotikų. Viskas prasidėjo nuo to, jog bežaidžiant, į šulinį įkrito Kyle'o kamuolys. Įlipęs į šulinį pasiimti kamuolio, jis pamatė, jog jame yra vandens ir pamanė, jog jame plaukioja žuvys. Tuomet jis susilažino su savo tėčiu, jog šulinyje pagaus žuvį. Kyle'as laimėjo lažybas, tačiau tai buvo pirma, bet ne paskutinė pagauta vaikino žuvis.

Norėdamas pagauti žuvį, jis į šulinį nuleidžia 3 metrų ilgio virvelę, prie kurios kaip jauką pririša dešrainį ir nueina namo, kartkartėmis žvilgteldamas per langą, ar virvė nejuda.

Kyle'as teigia, jog vasarą jis pagauna po keletą žuvų per savaitę. Žiemą žuvų srautas sumažėja, tačiau jam vis vien kartas nuo karto pavyksta pagauti laimikį.

Jeigu vis dar netikite šia istorija, žemiau galite pasižiūrėti video, kuriame Kyle'as demonstruoja savo žuvų gaudymo šuliniuose techniką, kurios pagalba pagauna įspūdingą laimikį.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą