2013 m. liepos 17 d., trečiadienis

Visų vyrų svajonė: liemenėlė, nuimama suplojus rankomis (video)

Vienas menininkas iš San Francisko sukūrė liemenėlę, nuimamą paprasčiausiai suplojus rankomis. Liemenėlė, kuriai energiją tiekia baterijos, naudoja elektromagnetą, kuris kontroliuoja jungiklį, kuris atsega liemenėlės sagtį, kuomet kas nors šalia esantis suploja.

Liemenėlės kūrėją Randy Sarafaną įkvėpė keistos liemenėlės, kurias jis matė Sirijos turguose. Jis netgi sukūrė instrukcijas, kaip pačiam pasigaminti tokią liemenėlę. Randis Sirijoje taip pat matė nuotoliniu būdu valdomą apatinį trikotažą bei tamsoje šviečiančias liemenėles bei apatinius.

Sarafano išradimas naudingas artrito kamuojamiems žmonėms, kuriems sunku atsegti įprastas liemenėlių sagtis bei žmonėms, turintiems fizinę negalią.

Žemiau galite žiūrėti video, kaip veikia inovatyvus liemenėlės atsegimas, o instrukcijas, kaip pasigaminti tokią liemenėlę pačiam rasite čia.


6 komentarai:

  1. Suplotu kas gatveje ir ner liemeneles :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. O ka jau kalbeti kai teatre pasibaigus spektakliui aplodismentai prasideda...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. žiauru tada būtų. :DD

      Panaikinti
    2. visų moterų liemenėlės masiškai kris pradėtų :DD

      Panaikinti
  3. Manau, kad tokias liemeneles tikrai mėgtų vyrai, bet kaip matau jos buvo kurtos ne vyrų džiaugsmui, o ligonių gyvenimo palengvinimui.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Teko girdėt, kad dauguma sportininkių naudoja triumph sportui, tai būtų visai smagu, jei toks 'priedas' būtų sportinėse liemenėlėse:)

    AtsakytiPanaikinti