2013 m. liepos 17 d., trečiadienis

Paypal vienam vyrui netyčia pervedė 92 kvadrilijonus dolerių!

Būdamas reguliarus PayPal klientas, Chrisas Reynoldsas kiekvieną mėnesį išleidžia ne daugiau nei 100 dolerių. Tačiau kuomet 56-erių vyriškis neseniai pasitikrino savo PayPal sąskaitos balansą, jis vos neišvirto iš savo klumpių - jam pranešė, jog jis kvadrilijonierius! Pono Reynoldso sąskaitos balansas buvo 92 233 720 368 547 800 dolerių, dėl ko jis tapo turtingiausiu žmogumi pasaulyje.

Reynoldsas PayPal naudojasi jau 10 metų. PayPal jis naudoja eBay aukcionuose pirkdamas ir parduodamas įvairius daiktus, arp kurių yra ir senovinių automobilių dalys.

Atsipeikėjęs nuo patirto šoko, Chrisas prisijungė prie savo PayPal internetinės paskyros ir pamatė, jog jo sąskaitos balansas yra nulis. Tačiau tai jam nesutrukdė svajoti apie tai, ką jis pirktų už šį neįtikėtiną pinigų kiekį.

Pirmiausiai Chrisas būtų apmokėjęs JAV skolas. Jis taip pat būtų nusipirkęs Filadelfijos Phillies beisbolo komandą. Tačiau tai neatbaidė labdaringų minčių. Sužinojęs, jog jo sąskaita užkimšta kvadrilijonais, Chrisas į Demokratų partijos sąrašo į Delaware apygardos tarybos rinkimus sąskaitą pervedė 30 dolerių.

7 komentarai:

  1. Taip ir nesupratau,tai turi jis vis dar tuos pinigus?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ne nu, gi rašo ''prisijungė prie savo PayPal internetinės paskyros ir pamatė, jog jo sąskaitos balansas yra nulis''

      Panaikinti
    2. Ką tu mastai?? Tarsi paliktu kažkas jam šitokius turtus. Galvą galvok...

      Panaikinti
    3. cia buvo taip pat kaip vienas bankininkas uzmiges su galva paspaudes 2-jeta, pervede kazkokiam asmeniui 22mlrd. ar mln. (nepamenu kokia valiuta) ir bankas pamates klaida visus pinigus susigrazino, tai cia buvo lygiai taip pat.

      Panaikinti
    4. buna kad zmones vietoj pinigu sumos irasp korteles nr. tai ir gaunasi 17 skaitmenu suma.

      Panaikinti
  2. Neturi, nes čia buvo įvykus klaida :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. kad lengviau isivaizduoti 4.3x4.3x4.3km toki turi uzpildytum su tiek pinigu, kupiuros po 100$ :D

    AtsakytiPanaikinti