2014 m. sausio 1 d., trečiadienis

Pagirių angelas - moteris, kuri pristato pusryčius ir vaistus nuo pagirių tiesiai į namus

Tikriausiai ne vieną po vakarykščio naujųjų sutikimo šiandien kankina pagirios. Nors žinojote, jog taip bus, tačiau vis vien tam nepasiruošėte, ar ne? Tuomet jus gali išgelbėti Donna Docherty, dar vadinama pagirių angelu.

Apsiginklavusi viskuo - pradedant nuo mėsainių baigiant paracetamoliu - Donna atkeliauja iki pat žmonių namų, kad padėtų nuo iš vakaro padauginto alkoholio kenčiantiems žmonėms. Tiesa, šioje vietoje reikėtų pasakyti, jog ji dirba D. Britanijoje, ne Lietuvoje.

Donna užsakymus priima telefonu. O užsisakyti galima visko - greito maisto, paracetamolio bei kitų nuo pagirių galinčių pagelbėti dalykų. Moteris sako, jog naujiesiems metams ruošėsi ne vieną savaitę - apsirūpino vaistų, gazuotų gėrimų atsargomis ir išsiaiškino, iš kokių parduotuvių galės gauti reikiamų prekių pirmąją 2014 metų dieną.

Pagirių angelu vadinama moteris sako, kad jai patinka jos darbas: "Dauguma žmonių nekenčia vien minties dirbti sausio 1 dieną, tačiau man tai patinka. Mano klientai niekada nebūna pikti, jie visada nudžiunga pamatę mane - kaip gera būti žmogumi, kuris gali suteikti truputį laimės."

Šį verslą Donna pradėjo prieš pusmetį, kuomet pabodo monotoniškas darbas prekybos centre. Verslas buvo sėkmingas nuo pat pradžių - klientų gretos didėjo sulig kiekviena švente.

Už paprastą apsilankymą ir užsakytų dalykų pristatymą Donna prašo 5 svarų sterlingų (apie 20 litų), tačiau yra pasiryžusi už papildomą mokestį padaryti daugiau. Tiesa, pati Donna turėjo atsisakyti linksmų vakarėlių, nes kitą rytą ji jau turi būti pas savo klientus.

Eilinį sekmadienio rytą pagiringųjų fėja aplanko apie 30 žmonių, tačiau šis skaičius padidėja švenčių metu. Nenorėdama nuvilti savo klientų ir niekada nepritrūktų būtinų dalykų, ji iš anksto apsirūpina jų atsargomis, juk naujųjų rytą D. Britanijoje parduotuvės nedirba.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą