2013 m. gruodžio 17 d., antradienis

Įspūdingi Dubajaus studentų automobiliai (nuotraukos)

Pamačius Amerikos Universiteto Dubajuje (JAE) stovėjimo aikštelę, galima drąsiai teigti, jog šioje institucijoje studijuojantys žmonės nėra vargingi, vos už buto nuomą susimokėti išgalintys susimokėti, studentai.

Rolls-Royce, Ferrari, Aston Martin bei kiti itin prabangūs automobiliai rikiuojasi šio universiteto stovėjimo aikštelėje. Ir jie nėra pavieniai - jų čia tiek, kiek Kauno automobilių turguje aptiktumėte Volkswagen Golfų.

Žemiau esančias nuotraukas darė Meeka Nasseras - vienas universiteto studentas, norėjęs pademonstruoti, kokiais automobiliais važinėja jo kursiokai. Visos šios nuotraukos buvo padarytos per keletą dienų, tačiau buvo fotografuojami automobiliai, stovintys vos vienoje iš aukštosios mokyklos stovėjimo aikštelių, todėl tai toli gražu ne visi studentų automobiliai. Visureigiai Porsche Cayenne ar Range Rover yra eiliniai automobiliai, mat jų aikštelėje stovi kelios dešimtys.

Dar reikėtų turėti omenyje, jog universitete studijuojantys studentai yra 18-24 metų amžiaus.

Studentai, vairuojantys itin prabangius automobilius (Rolls-Royce ar Bentley), yra vietiniai. Tuo tarpu kuklesniais (Mercedes-Benz) važinėja iš kitų šalių atvykę jaunuoliai.

Žemiau pamatysite visą prabangių Amerikos Universiteto Dubajuje studentų vairuojamų automobilių galeriją.
























1 komentaras: