2013 m. rugsėjo 15 d., sekmadienis

Žmogus, ateivio kostiume

Bolaji Badejo gimė Nigerijoje 1953 metais. Jo ūgis buvo 218 cm - tobulas padaro Ridley Scotto filme "Alien" (Ateivis) įkūnijimui.

Jo vaidmuo filme "Alien" buvo praktiškai pritaikytas jam. Badejo buvo jaunas studentas iš Afrikos, kuomet jį bare sutiko režisierius Ridley Scottas. Scottas norėjo, jog ateivį suvaidintų žmogus, kurio ūgis siekia bent 2 metrus, todėl Badejo vaidmeniui tiko tiesiog tobulai. Scotto tikslas buvo sukurti tokį monstrą, jog žiūrovams nė nekiltų minčių, jog už kaukės slypi žmogus. Badejo buvo aukštas ir lieknas, t. y. neeilinio sudėjimo, kuris tobulai tiko filmui.

Tačiau nufilmavus filmą atsitiko keistas dalykas - Badejo dingo be žinios. Nuo to laiko jo niekas daugiau nematė. Taip pat niekas negalėjo patvirtinti, ar jis gyvas, ar miręs.

8 komentarai:

  1. Mistika, žmogus atlikęs tokį vaidmenį, Dingsta be žinios. Man patiko :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. gal ateiviai pasiunte ateivi kad suvaidintu ateivi,o paskui pasieme, arba ateiviai ji sumaise su zemeje apsigivenusiu ateiviu ir pasieme i savo erdvelaivi.

    AtsakytiPanaikinti
  3. rezisieriaus darbas... kad nereiktu honoraro moket.. :))

    AtsakytiPanaikinti
  4. Manau jog tikrai jį galėjo pasiimti ateivie, bet tai perdaug naivi versija, kita versija manau jog panašiais metais prasidėjus juodaodžių revoliucijai už žmogaus lygias teises režisierius tiesig pasinaudojo juo, o po to atsikratė juo ir išmetė. O tais laikais jai ir būtų jį kas nors radęs versija būtų paprasta va užsidirbo pinigų ir jį paprasčiausiai kas nosrs apiplėšė, o jai ir ne tai irgi būtų nesvarbu, nes tais laikais net bylos nebūtų kėlę vien dėl to jog jis juodaodis, tai buvo įprasta tais laikais, mano tokia versija.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Badejo Šiuo metu dirba kaip šokėjas ir choreografas Londone. išversta Google: http://pl.wikipedia.org/wiki/Bolaji_Badejo

    AtsakytiPanaikinti
  6. arba jam patiko kostiumas ir isvyko atgal

    AtsakytiPanaikinti