2013 m. rugsėjo 5 d., ketvirtadienis

Mylintis vyras savo žmonai per 56 metus nupirko 55 000 suknelių!

Jeigu meilę matuotume suknelėmis, Paulas Brockmanas būtų labiausiai mylintis vyras pasaulyje. Per 56 metus vyras iš Lomitos (Kalifornija) savo žmonai Margot padovanojo 55 000 suknelių. Ir jas visas jis išrinko pats!

Pirmas 10 suknelių Paulas gavo nemokamai dirbdamas jūrų uoste Bremene (Vokietija), kur darbuotojai galėdavo pasiimti bet ką iš gaunamos atidarytos atributikos dėžių. Visas jas jis padovanojo tuomet dar savo merginai Margot. Po kurio laiko Paulas paprašė Margot tėvų jos rankos. Jie sutiko, tačiau tik su viena sąlyga - jog jie iš krizės kamuojamos Vokietijos persikels į Ameriką. Paulas įvykdė šią sąlygą ir praėjusio amžiaus šeštajame dešimtmetyje persikėlė į JAV, kur Paulas ėmė dirbti statybose. Greitai Paulas įkūrė savo nuosavą statybų bendrovę ir šeima praturtėjo. Pora labai mėgo šokti, todėl kiekvieną savaitę jie keliaudavo į šokių pokylius. Paulas norėjo, jog žmona kiekvieną kartą vilkėtų vis skirtingą suknelę, todėl jis ėmė pirkti vis naujas sukneles. 1988 metais, kuomet jie persikėlė gyventi į Los Andželą, Margot jau turėjo daugiau nei 25 000 suknelių.

Kadangi Margot nemėgdavo apsipirkinėjimų, todėl visas sukneles jai išrinkdavo ir nupirkdavo jos vyras.
Sukneles jis pirkdavo prieš darbą, po darbo ir netgi darbo metu. Kartais namo jis sugrįždavo netgi su 30 skirtingų suknelių! Kartais jis netgi nežiūrėdavo suknelių dydžio - tiesiog pažiūrėdavo į suknelę ir įsivaizduodavo savo žmoną, vilkinčia ją, net neįsitikindamas, ar tiks dydis. Apie pinigus Paulas taip pat niekada nepagalvodavo - kartais išleisdavo visus pinigus, kiek tuo metu turėdavo kišenėje, o jeigu jie būdavo paskutiniai, laukdavo kitos savaitės. Brangiausia nupirkta suknelė kainavo 300 dolerių (prisiminkite - seniau doleris turėjo didesnę vertę), tačiau kaip ir daugumos iš 55 000 suknelių, Margot jos niekada nevilkėjo.

Žmona netgi liepė vyrui nustoti pirkti sukneles, kadangi jai jų nereikėjo, tačiau vyras paprasčiausiai neklausė jos. Ilgainiui naujas sukneles jis ėmė slėpti nuo jos. Tiesa, ji pastebėjo, jog jų garažas vis pilnėja. Vėliau jis nebeturėjo kur dėti naujų suknelių, todėl išsinuomojo 6 krovininius konteinerius, kuriuose slėpė naujas sukneles. Paulas nenorėjo, jog žmonės žinotų, jog jis perka vis naujas sukneles ir jas kolekcionuoja, todėl kaskart žmonai užsivilkus naują suknelę, meluodavo žmonėms, jog ji pati jas siuvasi.

Viskas buvo paslaptyje, kol pernai Brockmanų dukra Louise rado garaže tuntus suknelių. Kuomet Louise paklausė, ką jis ruošiasi daryti su visomis suknelėmis, Paulas pasakė, jog visas jas ketina palikti jai. Tačiau Louise iš savo mamos paveldėjo praktiškumą, todėl ji nė neketina paveldėti visų šių suknelių. Vietoje to, ji pasiūlė parduoti visas sukneles, kol jos vis dar geros būklės.

Louise apskaičiavo, jog visos suknelės jos tėvui turėjo kainuoti apie 1,5 milijono dolerių, tačiau dabar jis jau nebegali sau leisti pirkti naujų suknelių. Seniau Paulas buvo sėkmingas statybų rangovas, tačiau dabar, būdamas 78-erių, jis jau seniai yra išėjęs į pensiją. Naujos suknelės Paulas nepirko jau daugiau nei kelis mėnesius - tai yra ilgiausias laikotarpis per 56 metus.

Jeigu ieškote senovinės pokylių suknelės, užeikite į Brockmanų Facebook puslapį.

4 komentarai:

  1. Mano manymu ir dabar merginos/moterys turetu deveti sukneles vos ne kasdien . Labai moteriska,zavinga.O nezinau del vyriskio..arba jis tikras dzentelmenas,mylintis savo dama taip stipriai,arba apsestas buvo tu sukneliu :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Čia tai jau rimtas psichinis sutrikimas. Kokia gali būti meilė damai, jeigu nuperki jai suknelę ir paslepi garaže :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Margot turbut jau senai pabodo sukneles, nes nuotraukoi ji nekaip ziuri i ta suknele

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ir tai turbut neturi ka apsirengt :)

    AtsakytiPanaikinti