2013 m. rugsėjo 28 d., šeštadienis

Nepažįstamos merginos bučinys išgelbėjo vaikiną nuo savižudybės

Mergina Kinijoje neleido 16-mečiam vaikinui nusižudyti, paprasčiausiai pabučiuodama jį. 

Viskas įvyko Shenzheno (Kinija) prekybos centre. 19-metė Liu Wenxiu ėjo prekybos centre esančiu tiltu, kuomet pastebėjo besibūriuojančią minią žmonių. Priėjusi arčiau, ji pastebėjo, jog ant aukščiausiame prekybos centre esančio tilto krašto stovėjo vaikinas. 
Anot vietinės televizijos, vaikino motina mirusi, o pamotė su juo elgėsi blogai. 

Nors jaunuolis stovėjo ant tilto krašto ir rankoje laikė peilį, tačiau susirinkę smalsuoliai nesiruošė nė piršto pajudinti, kad sustabdytų vaikiną nuo savižudybės. Liu teigia, jog ji norėjo padėti vaikinui, tačiau policija neleido prie jo artintis, todėl ji pamelavo, jog yra vaikino mergina ir jis nori nusižudyti dėl jos. 

Policija leido jai pasišnekėti su jaunuoliu ir pasakė, jog jo šeima iširo ir jis neturi artimųjų. Kadangi Liu pačios Liu šeima yra iširusi, todėl ji puikiai suprato, kas dedasi vaikino viduje. Mergina sako, jog tai ją sujaudino ir ji pajuto, jog gali jam padėti. 

Derybos su jaunuoliu baigėsi kaip romantiškame filme - Liu apkabino jaunuolį ir jį netikėtai pabučiavo. Policija pasinaudojo šią situacija ir atėmė iš jaunuolio peilį bei nutempė nuo tilto. 

Po gelbėjimo operacijos, Liu nuėjo savais keliais, tačiau policija vėl paprašė jos pagalbos, kadangi be jos jaunuolis atsisakė papasakoti, dėl ko ruošėsi žudytis.

4 komentarai: