2013 m. liepos 8 d., pirmadienis

Vyras, skaitantis laikraštį metro – Keanu Reaves

Šis vyrukas, metro traukinyje skaitantis laikraštį, yra žymus aktorius Keanu Reeves. Jis užaugo problematiškoje šeimoje. Jo tėvas buvo suimtas už narkotikų platinimą, kuomet Keanu buvo vos 12 metų, o jo motina buvo striptizo šokėja. 

Vėliau jo šeima persikraustė gyventi į Kanadą ir jis turėjo keletą patėvių. Užaugęs jis ketino vesti savo merginą, kuomet automobilio avarijoje ji žuvo, o Keanu visa tai matė savo akimis. Negana to, dar prieš tai ji prarado kūdikį, kurio laukėsi nuo Reeves.

Nuo to laiko Keanu vengia rimtų santykių. Jis gyvena bute ir yra viena iš nedaugelio Holivudo žvaigždžių, neturinčių vilos. Vienas geriausių jo draugų, River Phoenix, mirė perdozavęs narkotikų. Tais pačiais metais Keanu tėvas vėl buvo suimtas, o jo sesuo susirgo leukemija. Ji yra gydoma, o Keanu nuo leukemijos gydančioms gydymo įstaigoms paaukojo 10% uždarbio, kurį gavo suvaidinęs filme “Matrica”.


Per vieną iš savo gimtadienių jis nuėjo į saldumynų parduotuvę, nusipirko tortą ir vienas ėmė jį valgyti. Kiekvienam tuo metu prie jo priėjusiam fanui jis pasiūlė pasivaišinti tortu. Jis neturi asmens sargybinių ir nedėvi brangių drabužių. Paklaustas, ar nesijaučia nelaimingu, jis atsakė: ‘Kad gyventum, turi būti laimingas, o aš toks nesu”.

6 komentarai: