2013 m. liepos 9 d., antradienis

Nemirštanti meilė: 78-erių vyras gatvėse maldauja inksto savo žmonai

Larry Swillingas labai myli savo žmoną Jimmie Sue, su kuria yra susituokęs jau 57 metus. Dabar jis jai ieško inksto, kuris yra būtinas, jog Jimmie išgyventų.

Po 57 santuokos metų Larris ima suprasti, jog meilė, kuomet negali gyventi be to žmogaus, turi ir neigiamą pusę. Jimmie reikia inksto, tačiau nei vieno šeimos nario inkstas netinka 76-erių moteriai, todėl Larris išėjo į gatves, kad surastų tinkamą inkstą.

Jimmie gimė su vienu inkstu, o dabar "atsisakė" ir vienintelis turimas jos inkstas. Jimmie yra įrašyta į donorų laukiančių pacientų sąrašą, tačiau inksto reikia laukti 2-3 metus, o inkstas būtų iš numirusio donoro. Tuo tarpu pacientai, gaunantys inkstus iš gyvų donorų, gyvena ilgiau. Štai todėl Larris nusprendė imtis netradicinių problemos sprendimo būdų - jis nusprendė prašyti inksto iš gatvėje sutinkamų praeivių! "Aš gausiu tau inkstą", - Larris sako savo žmonai. Ir jam visiškai nerūpi, ką apie jį pagalvos žmonės.

Žmonės retai aukoja pinigų benamiams, o ką kalbėti apie organų donorystę. Prieš keletą mėnesių 78-erių Larris ėjo per visą savo gimtąjį Anderson miestą bei aplinkinius miestelius, tiesiog maldaudamas inksto. Jis buvo užsidėjęs nuotraukoje matomą plakatą, ant kurio parašyta "Need kidney 4 wife" ("žmonai reikia inksto" - aut. past.). Jis netgi nebijo praeiviui pasakyti: "Aš įsitikinęs, jog jūsų inkstas puikiai tiktų".

3 komentarai:

  1. Neįtikėtina meilė!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Neįtiėtina meilė! Atšventėm su vyru prieš 1,5 metus savo vestuves, tikiuosi, kad išgyvensim tiek metų santuokoj! Vestuvės buvo pasakiškos, o ir dabar kaip pasakoje gyvenam, tikiuosi niekas nepasikeis!

    AtsakytiPanaikinti