2013 m. liepos 23 d., antradienis

Mergaitė, turinti nevaldomų galių sukelti gaisrus

Neįvardinta 11 metų mergaitė iš Vietnamo išgarsėjo visoje Azijoje dėl, kaip teigiama, savo nevaldomos galios uždegti daiktus.

Gegužės 12 dieną ši mergaitė sudegino visą savo šeimos namo trečią aukštą. Jos tėvas teigia, jog dukra neturėjo jokio priėjimo prie gaisrą sukelti galinčių daiktų. Anot jo, gaisrą sukėlė superenergija, esanti jos kūne.

Tėvai teigia, jog mergaitės "galias" pastebėjo dar prieš mėnesį, kuomet jų namuose keletą kartų iš eilės įvyko trumpas jungimas. Tąkart užsidegė visos namo rozetės, prie kurių tik priėjo, mergaitė, o kartą net apdegė klozeto sėdynės kraštas! Ir panašūs dalykai dedasi ne tik jų namuose - šeimai atostogaujant viename iš Vietnamo kurortų, mergaitė sudegino viešbučio kambarį. Pati 11-metė teigia, jog kartais užsidega net jos drabužiai.

Po minėto įvykio šeimos namuose, tėvai sutvarkė visą namo elektros sistemą bei elektros prietaisus, ir dabar miega šalia jų pastatę kibirus vandens.

Visa tai labai sudomino mokslininkus. Vienas mokslininkas, tiriantis radiaciją žmogaus kūne, ištyrė, jog mergaitės dešiniajame smegenų pusrutulyje yra tarsi kažkokia "aureolė", kuri gali būti mergaitės galių priežastis.

12 komentarų:

  1. tai kai uzaugs ji, nereikes nusimesti jai drabuzius, uzteks sudeginti..

    AtsakytiPanaikinti
  2. dar viena seima norinti isgarset ir gaut litu..

    AtsakytiPanaikinti
  3. jiem tie litai tas pats kas tau monopolio pinigai ;DDD jei gyvena minimum 3 aukstu name ir vazineja po viesbucius...;DDDD

    AtsakytiPanaikinti
  4. man tik kyla klausimas nuo kada trumpus jungimus ir elektros gaisrus gesina vandeniu?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Sutvarkė ELEKTROS prietaisus ir miega šalia kibirų su VANDENIU... Pokštininkai :D

    AtsakytiPanaikinti
  6. zmogus deglas is fantastic 4 :DD

    AtsakytiPanaikinti
  7. Kas čia per terminas "superenergija" :D šitaip apibūdinti galima beleką. Energija yra kūno savybė atlikti darbą, o visokie mistikai tą žodį vartoja kaip nori.

    AtsakytiPanaikinti
  8. this girl is on fireeeeeee

    AtsakytiPanaikinti