2013 m. liepos 26 d., penktadienis

Vyras savo BMW pavertė baseinu ant ratų

Pavargęs nuo nepakeliamos vasaros kaitros, 27-erių vairuotojas iš Eibenstock (Vokietija) pavertė savo BMW kabrioletą į važinėjantį baseiną.

Nors baseinas ant ratų skamba šauniai, tačiau Vokietijos policija taip nemano. Pašėlęs vairuotojas bei trys jo draugai su savo neįprastu automobiliu važinėjosi po miestą praėjusį sekmadienį, kuomet juos pastebėjo policijos pareigūnas. Į akis jam krito tai, jog automobilis neturi valstybinių numerių, o vienas keleivis sėdi ant bagažinės. Persekiodamas kabrioletą, policininkas pastebėjo dar vieną dalyką - įveikiant posūkius, iš automobilio liejasi vanduo. Po neilgo persekiojimo, BMW sustojo, o jo keleiviai, kurie dėvėjo tik maudymosi kostiumus, iššoko iš automobilio ir pasileido link Mulde upės, į kurią ir įšoko. Priėjęs prie automobilio, pareigūnas pamatė, jog jis paverstas į baseiną ant ratų. Interjeras buvo užsandarintas, nudažytas mėlynai ir pripildytas vandeniu.

Kai pareigūnas apžiūrinėjo neįprastą automobilį, jo savininkas su draugais visa tai stebėjo nuo kito upės kranto. Žinodamas, jog negali jų pagauti, pareigūnas nuleido automobilio padangas, atjungė uždegimo žvakės laidą ir pranešė apie tai policijos stočiai. Prisiminęs, jog paliko savo piniginę automobilio bagažinėje, savininkas sugrįžo ir pasidavė policijai. Jis buvo akivaizdžiai girtas, tačiau teigė, jog ne jis vairavo automobilį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą