2013 m. liepos 14 d., sekmadienis

Lietuvių menininkai: Aksanos ir Sandros darbai

Nors kiek kitaip, tačiau ir toliau tęsime tradiciją kelti mūsų skaitytojų piešinius. Tai yra tarsi paskata talentingiems žmonėms ir toliau tobulėti. Nuo šiol juos kelsime ne į Facebook puslapį, o į mūsų internetinę svetainę. Savo darbus galite siųsti elektroniniu paštu adresu neitiketinifaktai@gmail.com . Žemiau pateikiame dviejų menininkių darbus.

Aksanai Lapeskinai yra 28 metai. Mergina baigė interjero dizainą Šiaulių universitete, tačiau akivaizdu, jog to, ką ji piešia, universitete nemokino, todėl galima sakyti, jog Aksana yra savamokslė. Piešti ji išmoko žiūrėdama vaizdo įrašus YouTube svetainėje. Aksana piešia su aerografu ant automobilių ar šalmų. Lietuvoje šioje srityje pelnė 3 vietą. Aksana taip pat piešia žmones, tai daro jau tris metus. Daugiau Aksanos darbų bei jos kontaktus galite rasti internetinėje svetainėje http://www.aksanaairbrush.com/ .

Tuo tarpu Sandrai Stalmokaitei iš Gragždų yra vos 16 metų. Nors piešti Sandra mėgo jau nuo ankstyvos vaikystės, tačiau rimtai piešimu ji ėmė domėtis tik prieš metus. Sandra nelankė jokių dailės būrelių, o visko išmoko pati. Piešimas yra ne tik merginos laisvalaikio užsiėmimas, tačiau iš to ji ir uždirba. Daugiau Sandros piešinių rasite jos Facebook puslapyje https://www.facebook.com/pages/Sandra-Stalmokait%C4%97-Drawings/620084801338632?fref=ts .

Savo nuomonę apie merginų darbus galite pareikšti žemiau esančioje apklausoje bei komentaruose.


2 komentarai: