2014 m. sausio 18 d., šeštadienis

Po plastinės operacijos moteris tapo tokia graži, jog ją gražinę chirurgas pasipiršo

Pietų Korėjoje kas penkta moteris pripažįsta, jog yra pasidariusi plastinę operaciją. Tai yra šalis su daugiausiai kosmetiškai patobulintų žmonių pasaulyje.

Plastinė chirurgija P. Korėjoje tokia paplitusi, jog operacijas pasidarę žmonės nėra smerkiami, o grožio karalienės bei įžymybės apie tai kalba nesivaržydamos. Šioje šalyje žmogaus sėkmė ar nesėkmė priklauso nuo išvaizdos, tad plastinė operacija yra apsimokanti investicija. Įžymybių, kurios yra pasidariusios plastinę, operaciją tapo sektinu pavyzdžiu ir stipriai prisidėjo prie plastinės chirurgijos išaugusio populiarumo. Dauguma žmonių chirurgams netgi atneša įžymybių, į kurias žmonės nori būti panašūs, nuotraukas.

Korėjietė Huyn Jang Jin mokykloje buvo užgauliojama, nes atrodė panaši į berniuką. 33-ejų moters vaikystė nebuvo lengva. Ji niekada neturėjo vaikino bei turėjo iškęsti eilę patyčių dėl jos išvaizdos. Jos veidas buvo vyriškų bruožų ir dauguma žmonių sakė, jog ji atrodo panaši į vyrą. Jos gyvenimas pasikeitė, kuomet jai buvo atlikta plastinę operacija.

Jos universitetas parėmė ją ir skyrė pinigų jos operacijai, kad ji pagaliau turėtų veidą, apie kurį jau seniai svajojo. Jos chirurgas atliko įspūdingą darbą - išvaizdos pokyčiai buvo tokie drastiški, jog ją įsimylėjo net pats operaciją daręs chirurgas! Ji jam pasirodė tokia graži, jog chirurgas moteriai nedvejodamas pasipiršo. Šiuo metu jie yra susižadėję.

6 komentarai:

  1. Jeigu pasipiršo tik dėl to kad ji tapo graži...

    AtsakytiPanaikinti
  2. nu, tik del grozio, ir dar netikro pasipirso, tai kas ten ir per vyras..

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jeigu ji sutiko piršimuisi tik dėl to, kad kaip chirurgas turės daug pinigų arba nesupranta, kad dėl išvaizdos viskas

    AtsakytiPanaikinti
  4. Uzaukit jus viena diena. Prisiziureja melodramu gyvena pasaku pasaulyje. Kita salis, kita tauta, kitoks ir mastymas ju. Pasipirso, nes grazi moteris, beje nepirmoj jaunystej kaip matosi abudu. Saunu. O jums sekmes laukti issvajotosios tikros meiles :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Labai graziai padailino sia moteri. Matosi kad tobulinta zandikaulio sritis gal dar lupu putlinimas buvo atliktas. Atrodo kaip kitas zmogus, labai grazu.

    AtsakytiPanaikinti