2014 m. sausio 20 d., pirmadienis

Vienarankis vyras suimtas už plojimą

Baltarusijos milicija 2011 metais už plojimus suėmė vyrą, kuris dalyvavo gatvėse vykusioje demonstracijoje. Tiesa, yra vienas nežymus niuansas - už plojimus suimtas vyras turi tik vieną ranką!

Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka priėmė įstatymą, kuriuo uždraudė ploti už bet ką, kas yra nukreipta prieš jo režimą. O gatvėje vykusi demonstracija kaip tik ir buvo nukreipta prieš Aliaksandro režimą.

Bedarbiui Konstantinui Kaplinui už "pažeidimą" buvo paskirta 200 dolerių dydžio bauda, tačiau jis žino, jog negalėjo būti kaltas, nes turi tik vieną ranką, t. y. paprasčiausiai negalėjo ploti. Konstantinas teigia, jog jis tiesiog stebėjo demonstraciją ir bandė ją filmuoti savo mobiliuoju telefonu, kuomet netikėtai prisistatė milicija ir jį suėmė.

Deja, jis nebuvo nei pirmas, nei paskutinis žmogus, suimtas ir nuteistas už tokius absurdiško pobūdžio "pažeidimus", tačiau jis neabejotinai yra vienintelis vienarankis, nubaustas už plojimą.

5 komentarai:

  1. Straipsnis įdomus, tik prajuokino tas "Aliaksandras", išmokit vardus rašyti, Aleksandras turėjo būti. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. ... išmoks vardus rašyt, tau gyvenimas pagerės? Na žinoma, juk tapsi nuo to laimingesnis, nebent turi skaitymo problemų ir trugdo tau ta "i" raidė suprasti asmenybės pavardę.. :)) Facebooke pakomentuok, ten bent vardą pavardę parašo, kas esi, lietuvi mielas.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Genijai, susipazinkit: ALIAKSANDRAS LUKASENKA, NE ALeKSANDRAS! Pasitikrinkit, jei abejojat.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Didieji apsiskaitėliai .. :D http://lt.wikipedia.org/wiki/Aleksandras_Luka%C5%A1enka štai jums nuoroda :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. Na, ir? Originalo kalba labiausiai ir panasu I Aliaksandra, o paskui vertimai padaryti jau kaip kam susisviete ar kam kaip pasirode paprasciau:) BET as esu mates, kaip rusiskai rasos AlEksandras, ir pastebejau skirtuma...

    AtsakytiPanaikinti